Synfig Issue Tracker
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
CLOSED  Bug report #831  -  Parameters: Invert checkbox does not show if checked or not
Posted Mar 24, 2015 - updated Jan 05, 2019
action_vote_minus_faded.png
0
Votes
action_vote_plus_faded.png
icon_info.png This issue has been closed with status "Fixed" and resolution "RESOLVED".
Issue details
  • Type of issue
    Bug report
  • Status
     
    Fixed
  • Assigned to
     Konstantin Dmitriev
  • Progress
       
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
  • Posted by
     wst
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Time spent
    5 hours
  • Category
    Not determined
  • Resolution
    RESOLVED
  • Priority
    Not determined
  • Targetted for
    icon_milestones.png Not determined
  • Tags
    icon_customdatatype.png Not determined
  • Difficulty
    icon_customdatatype.png Not determined
Issue description
i was creating a mask with Alpha Over and I selected the "Invert" checkbox in the parameters but there was no checkmark visible (the "V"). when clicking it several times (check / uncheck / check / ...) there is still no checkmark visible. This way I can't tell if the checkbox is checked or in an unchecked state.
Steps to reproduce this issue
  1. Duplicate a layer
  2. add several layers in a group.
  3. move the duplcate layer to the top
  4. set the duplicate layer to "Alpha Over" and select "Invert" to create a mask


The checkbox of "Invert" is not checked now. if you click it several times to change the state, you still don't see a checkmark.

version 1.0 RC2

#4
Comment posted by
 Konstantin Dmitriev
Mar 25, 05:11
The issue is fixed in current source tree. Fix will be delivered with version 1.0-RC3. Thanks for reporting!
#5
Comment posted by
 Konstantin Dmitriev
Mar 28, 12:46
Synfig Studio 1.0 RC3 is available here now - http://www.synfig.org/cms/en/news/synfig-studio-10-release-candidate-3/