Synfig Issue Tracker
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
CLOSED  Bug report #402  -  tar.bz2 packages doesn't run
Posted Apr 25, 2013 - updated Jan 05, 2019
action_vote_minus_faded.png
0
Votes
action_vote_plus_faded.png
icon_info.png This issue has been closed with status "Not a bug" and resolution "NOT AN ISSUE".
Issue details
  • Type of issue
    Bug report
  • Status
     
    Not a bug
  • Assigned to
     Konstantin Dmitriev
  • Progress
       
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
  • Posted by
     Carlos López
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Time spent
    1 day, 3 hours
  • Category
    Compiling / Packaging
  • Resolution
    NOT AN ISSUE
  • Priority
    Must fix before next release
  • Targetted for
    icon_milestones.png 0.64.0
  • Tags
    icon_customdatatype.png tar.bz2 package
  • Difficulty
    icon_customdatatype.png Not determined
Issue description
On Arch Linux 64 bits:

./synfigstudio: symbol lookup error: ./synfigstudio: undefined symbol:
_ZN9synfigapp13PluginManagerC1Ev


On Kubuntu 12.10 64 bits:

./synfigstudio: error while loading shared libraries: libsynfigapp.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
Steps to reproduce this issue
Download and install the tar.bz2. Go to the created bin folder and run synfigstudio.

#2
Comment posted by
 Konstantin Dmitriev
Apr 26, 07:50
Please make sure you have no system package of synfig/synfigstudio installed. Otherwise tar.bz2 will fail. They cannot live together.
#4
Comment posted by
 Konstantin Dmitriev
Apr 26, 07:55
Carlos, I found what is your problem:
'''Go to the created bin folder''' and run synfigstudio.
Don't run synfigstudio from "bin" folder. There is another "synfigstudio" binary on the top-level directory. It should work well. K.